Trükkök és tippek a legjobb mobilélményért

Trükköket bevetve eljutni a célunkig sokszor izgalmasabbá teszi az egész élményt, de igaz ez a mobilok esetében is?
Trükkök és tippek a legjobb mobilélményért

Melyikünk ne szeretné azokat a videókat, amikben néhány teljesen egyszerű, de annál nagyszerűbb trükköt mutatnak a készítők, hogy könnyebben boldoguljunk a konyhában, a mindennapi életben. Nem csak az uborkahámozásnak és a mesteri szalvétahajtogatásnak vannak tuti fogásai, hanem az okostelefonok használatának is. Nézzünk néhányat!

1. Gyorsabb töltés

Sokaknak a töltés sebessége okozza a legnagyobb problémát a telefonhasználat során.

A trükk egyszerű; repülőgép üzemmódra váltani,miközben a töltőn van a készülék. Még jobb, ha kikapcsoljuk a telefont. Sőt, lehetőség szerint azt is kerüljük, hogy töltés közben használjuk. Nem véletlen az előre csomagolt rövid kábel!

2. Játék határok, azaz reklámok nélkül

Minden alkalmazáson belüli reklám elkerülhető a repülőgép üzemmód bekapcsolásával vagy az internetkapcsolat kikapcsolásával. Ezért a mobiladatok vagy a Wi-Fi kikapcsolásával elkerülhetjük a roppantul bosszantó hirdetéseket, amelyek folyamatosan megszakítják a játékot. Ez maga a megvalósult álom nem igaz? Ha pedig a hirdetések az internet kikapcsolása után is erőszakosan az arcunkba tolakodnak, egyszerűen töröljük a gyorsítótárat, és élvezzük a nyugalmat.

3. Kényelmes felolvasás

Az Android tulajdonosok sok olyan funkciót nem ismernek, ami kényelmesebbé teheti a mindennapjaikat. Kíváncsiak vagyunk egy cikkre, de nincs időnk elolvasni, mert éppen főzünk, kapálunk, körmöt vágunk? Van megoldás! A Beállítások -> Nyelv és bevitel -> Szövegfelolvasó funkció segítségével ugyanis a kívánt tartalmakat felolvastathatjuk készülékünkkel, de akár úgy is mondhatjuk, így egyszerre két legyet üthetünk egy csapásra.

4. Titkos játék

A Beállítások -> Eszköz névjegye -> Szoftveradatok az elérési útja a titkos játéknak, de ez a készüléktől pontos típusától függ. Többszöri koppintás a verziótípusra, és már indulhat is a játék!

Fotó: Illusztráció/Pexels

Kapcsolódó cikkek

Mobiltelefon felhasználási szokások változása 2024-ben!

Mobiltelefon felhasználási szokások változása 2024-ben!

Ahogy beléptünk az új évbe, folyamatosan változnak és fejlődnek az emberek mobiltelefon-használati szokásai.

Trükkök és tippek a legjobb mobilélményért

Trükkök és tippek a legjobb mobilélményért

A jobb használathoz néha a legegyszerűbb úton jutunk el.

Fényekkel idomítaná függő gazdáját az okostelefon

Fényekkel idomítaná függő gazdáját az okostelefon

Fényjelzésekkel, applikációkkal. Kinél is van az irányítás?